A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Олексіївський ліцей Хотінської селищної ради Сумського району Сумської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

Атестація педагогічних працівників

№ з/п ПІБ працівника Посада, яку займає Посада, за якою атестується 1 Привал Валентина Володимирівна вчитеь біології вчитель біології  

15:53 05.01.2024

Протидія онлайн шахрайству

   ЯК НЕ СТАТИ ЖЕРТВОЮ ШАХРАЇВ В ІНТЕРНЕТІ ТА ЩО РОБИТИ, ЯКЩО ВИ ПОТРАПИЛИ У ПАСТКУ      Важко уявити сучасний світ без інтернету. Всесвітня павутина заполонила мало не всі сфери життя. А у 2020 році у зв’язку із поширенням коронавірусу сфери торгівлі та послуг поступово перекочували в систему online. Сьогодні в інтернеті можна реалізувати базові потреби: придбати усе необхідне: продукти харчування, ліки, одяг, побутові товари, оплатити комунальні платежі, замовити їжу з закладів громадського харчування, знайти та орендувати приміщення тощо. Водночас, така online-активність призвела до зростання шахрайства в інтернеті. Як не стати жертвою шахраїв в інтернеті та що робити, якщо ви потратили у пастку.

12:53 14.09.2023

Програма "StopRussia | MRIYA"

   Програма "StopRussia | MRIYA"   Платформа, яка являється виробником проектів за підтримки Кіберполіції України та волонтерів. Передусім, big idea з’явилась давно співпрацювати з підписниками, тоді розпочалась практика у блокуванні телеграм-каналів нарко-магазинів через бот, що давало значний ефект. Але 24.02.2022 - початок війни, дав зрозуміти нам важливість інформаційної підтримки наших військових, а також протидії кремлівським медіа-пропагандистам.     Кіберполіція України, спільно з волонтерами та небайдужими громадянами перетворила проект «МРІЯ» у сильну ініціативу протидії російським окупантам в медіа-просторі. Найбільша сила нашої спільноти — це наші підписники, завдяки Вам, ми успішно блокуємо та протидіємо російській агресії в Інтернеті.

16:00 07.09.2023

1 вересня

З Днем знань!!! Бажаємо щоб гарний настрій не згасав, мрії збувалися, а навчання давалося легко. Нехай навчальний рік буде наповнений незабутніми моментами, відкриттями та грандіозними успіхами.

14:49 02.09.2023

Конкурс "Мамина сорочечка"

У травні 2023 року відбувся обласний фестиваль родинних реліквій «Мамина вишиванка» з теми «Сорочечка для дитини». #Мамина_вишиванка_ 

11:55 25.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора